SK Höjden

Referat: Villa Lidköping BK - SK Höjden

Dags för match i Sveriges finaste Arena, Sparbanken Arena i Lidköping mot Villa.
Krock med Mölndals U lag och en del väldigt sena avhopp gjorde att vi åkte till Lidköping med bara 13 spelare, men som alla kämpande.
När man möter Villa lag vet man att man får möta ett oerhört organiserat lag där man tydligt ser att varje spelare vet precis vad dom skall göra, det tog över 6minuter innan vi lyckades få till ett första organiserat anfall och kunna hålla bollen.
Trots mycket boll lyckas inte Villa skapa speciellt mycket framåt utan det är Höjden/Mölndal som har de flesta heta chanserna trots att dom inte var så många alls åt något håll i första halvlek.
I andra börjar vi klart bäst och spelar riktigt bra dom första 10 min, känslan är att snart får vi in bolluslingen men så får Villa en hörna , det är inte den bästa hörnan men den snirklar sig in mellan skridskor och benskydd och plötsligt är det 0-1, snopet. Nu tar Villa. stärkta av sitt mål över spelet, rullar runt, håller bollen och släpper hem Tillslut får vi dock in kvitteringen genom Jakob, som på ett typiskt Jakob Mål bryter igenom med en åkning från egen planhalva och ensam med målvakten inte gör något misstag. Vi har sedan ett par grymma målchanser att kunna avgöra till vår fördel men det vill sig inte. Så hos killarna i omklädningsrummet efter matchen var besvikelsen stor även om 1p borta mot Villa trots allt är rätt OK .
Extra plus i dagens match får backarna med Arvid, Åhrman och David som gör en stabil och säker insats, Daniel i mål gör återigen en grym match med sitt lugn och säkra målvaktsspel.
Får vi nu lite träningar ihop med P19 vilket inte vart mycket under Jullovet kommer detta bara bli bättre, kämpa på.